Workshop Focusing met dromen

Ik speel al jaren met de idee om een workshop “Focusing met dromen” te geven en nu is het eindelijk zover. Ik draag het dankbaar op aan Gene Gendlin. Zijn workshop focusing met dromen is mijn inspiratiebron. Het plezier dat we beleefden aan samen werken met onze dromen wil ik graag met jullie delen.

“Help people to love the dream, enjoy it, notice how creative dreams are.”
“A dream is a compressed map of some process that didn’t happen yet. It is kind of healing.”
Gene Gendlin, 1995, Chicago

Breng je dromen mee – ook flarden van dromen of zelfs één beeld. Noteer wat je nog weet. We gaan er samen mee aan de slag. Je ontdekt het plezier van met dromen bezig te zijn en de persoonlijke betekenis van je dromen. Je krijgt een manier aangereikt om met dromen van jezelf en van anderen te werken.

Iedereen met een basiskennis focusing is welkom.  Je hebt dus een cursus focusing niveau 1 gevolgd of je hebt een basiscursus focusing gehad in je opleiding . Wie dat wenst kan ook nog een cursus focusing niveau 1 volgen op 27 oktober en 17 november bij mijn collega Joke Van Hoeck.

De workshop “Focusing met dromen” gaat door op vrijdag 1/12/17 en vrijdag 8/12/17, telkens van 09.30u tot 16.00u. Er is koffie, thee en water vanaf 09.15u. Ik begin graag stipt om 09.30u.

Deze workshop gaat door in de Romaanse Poort, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven, lokaal B23. Het is makkelijk te voet of met de bus te bereiken van aan het station. Er is parking in de buurt op het Sint-Jacobsplein,  het Ladeuzeplein en onder het station. Het kan druk zijn in Leuven omwille van het nieuwe circulatieplan en de vrijdagmarkt.

Het cursusgeld bedraagt  200 euro. Inclusief hand-outs, koffie, thee en water.
Korting van 10% voor wie inschrijft voor 3/11/17

Meer  informatie en inschrijven: hier.

0 Comments

Leave a reply

©2023 European Focusing Association (EFA).

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?