OPLEIDING FOCUSTRAINER

Het doel van de opleiding tot (kinder)focustrainer is dat je in staat bent om focussen aan te leren aan mensen die het focussen nog niet kennen. Je kan focussen aanleren aan individuen en aan groepen. Daarnaast kan je ook focussessies begeleiden.
Je werkt ook aan je eigen focusproject: een toepassing van focussen in je leven  of je werk die jou persoonlijk aanspreekt.
Ik zie mezelf als een mentor die jou bijstaat in dit proces om je focussen meer eigen te maken, je eigen stijl te ontwikkelen en je eigen project uit te werken.

Je hebt de workshops Focussen niveau 1, 2, 3 en 4 gevolgd en de trainer bij wie jij workshop Focussen niveau 4 volgde ondersteunt jouw aanvraag om de opleiding tot (kinder)focustrainer te starten.

De opleiding bestaat uit volgende onderdelen: Je eigen focusproces, vorming over focussen aanleren aan individuen en groepen en over focussen begeleiden, vorming i.v.m. marketing, je eigen focusproject, je eigen focuspraktijk, supervisie van je eigen focuspraktijk, je tweede coördinator en je reflectieverslag.

0 Comments

Leave a reply

©2023 European Focusing Association (EFA).

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?